Kupatilski nameštaj prilagodljiv za svačije kupatilo i džep!

Uređenje kupatila bi za Vas moglo da predstavlja jednu pravu mini avanturu. U moru velikog broja ponuđača nameštaja, teško je otkriti ko je tvorac neke serije.

U našim asortimanima možete zasigurno naći nameštaj koji smo mi lično dizajnirali do najsitnijih detalja. Koliko smo se trudili oko samog dizajna nameštaja, toliko smo brinuli i o vašim džepovima, kao i o onim minijaturnim kupatilima. Za natrpano kupatilo nije više dovoljan izgovor „Nema mesta, ipak je malo kupatilo“. Ima mesta, ako se naravno sve dobro ukombinuje i načini kompoziciju koja će čak vizuelno delovati veće.

Uredjenju kupatila stoga treba pristupati inovativno i kreativno. Cene variraju od dimenzija, dezena, od najklasičnijih do najmodernijih komada nameštaja.  Nameštaj iz naše ponude ispunjava Vaše zahteve i nudi najveću udobnost korišćenja. Kako bi uredili kupatilo, pored novca, potrebno je pronaći svu potrebnu opremu na jednom mestu.

„Ceramica Lux“ nudi sve za Vaše kupatilo na jednom mestu po veoma pristupačnim cenama.

 

Kako iskoristiti mali prostor

Pri spominjanju malog prostora prve asocijacije su ograničenja i dileme kako uklopiti nameštaj u funkcionalan i lep enterijerski aranžman.

Uz pomoć nekoliko praktičnih trikova uverićemo vas da je minus zapravo veliki plus u svakom smislu kada je opremanje dnevne sobe manjih dimenzija u pitanju.

Retki su srećnici koji se mogu pohvaliti da imaju veliko kupatilo u stanu. Ipak je više onih koji maštaju o kom kvadratu više u svojoj maloj oazi za opuštanje. Međutim, i malo kupatilo može da bude funkcionalno i lepo ako pametno iskoristite svako ćoše i poigrate se bojama. Minimalna optimalna dimenzija kupatila, koja osigurava pravilan i funkcionalan raspored svih potrebnih elemenata iznosi četiri metra kvadratna.

Pregradni zid u open space konceptu stvoriće intimniju atmosferu i ponuditi dodatan prostor sa višenamenskim karakterom – odlaganje bojlera ili veš mašine i svih važnih stvari uz mudar izbor komode fleksibilnih dimenzija u odnosu na regale većeg gabarita. Tuš kabina skladnih dimenzija i neutralnog kolorita i zidne komode zanimljive forme kreiraju vaše kupatilo spremno za buduće ugodnije korišćenje.

Učinite da vaše kupatilo postane prava riznica pozitivnih vibracija, sunčanih misli i dobrog raspoloženja zahvaljujući kombinaciji nameštaja iz bogate ponude Ceramice Lux! Ovako osmišljen ambijent kupatila biće odraz vašeg ulaganja u bolje sutra.

Kako biste postigli potpuni sklad u uređenju životnog prostora posebno kada je reč o kupatilskom delu koristite sličnu koloritnu šemu i nezaobilaznu belu boju koja stvara osećaj vizuelne prostranosti i rasterećenosti raspoloživog prostora. Osnovni benefiti nameštaja koji je idealan za opremanje kupatila skromnijih dimenzija su naglašena funkcionalnost, pročišćen dizajn i praktična forma. Promišljen izbor komoda, ormara, mobilnog nameštaja manjeg gabarita, ali i akcentovanje detaljima čine da svaki milimetar bude idealno iskorišćen.

PRIMENITE OVE TRIKOVE

1. Staklena vrata na tuš-kabini optički povećavaju prostor u kupatilu, a ukoliko insistirate na kadi, odlučite se za manju ugaonu varijantu.

2. Ne stavljajte tamne pločice ili detalje. Jarke boje na zidovima u kupatilu daće osećaj živosti i učiniće prostor većim.

3. Postavite onoliko veliko ogledalo koliko za to imate prostora. Odraz prostorije u ogledalu učiniće vaše kupatilce većim nego što zaista jeste.

4. Kupite WC šolju i monoblok manjih dimenzija jer ćete tako prostor na zidu osloboditi za police i ormariće.

5. Prostor u kupatilu vizuelno ćete učiniti većim i ako samo kupite podne prostirke i zavese veselih desena.