O nama

Ceramica Lux je osnovana davne 1996. godine.

Bavimo se proizvodnjom kupatilskog nameštaja i veleprodajom opreme za kupatila (wc-solja, lavaboa, vodokotlca, trokadera i resetki za trokadero, bojlera, tus-kabina, keramickih plocica, baterija i slavina, tus-kanalica, sifona, wc-dasaka, srafova za wc-solje, lavaboe i bojlere, galanterije za kupatila itd.).

Pored gore navedenog bavimo se i proizvodnjom i veleprodajom, po vrlo povoljnim cenama, okova i materijala za proizvodjace kuptilskog namestaja: zicane korpe za vertikale, makaze za vertikale, prekidac sa uticnicom za ogledala, farbe i aceton, sarke, klizace, srafove, nogice, rucice itd.

Ponosni smo na veliki lager kompletne opreme za kupatila kao i okova i materijala za proizvodjace kupatilskog namestaja, sto garantuje kratak rok isporuke do Vase adrese.

“Mi to radimo drugačije“, slogan je ali i inspiracija, da u svakom od preko 500 artikala, koje proizvodimo, unesemo principe kojima se rukovodimo od samih početaka. Zato su kvalitet, dizajn, karatak rok isporuke i pristupačne cene, prednost koju će svaki kupac prepoznati. Kupovinom kupatilskog nameštaja investirate u kvalitet vašeg života.

Visoke estetske vrednosti, moderan dizajn i beskompromisan kvalitet predstavljaju standarde od kojih ni posle ovoliko godina ne odstupamo. Ormarići, lavaboi, vertikale, ogledala, wc šolje, tuš kabine, baterije za lavabo, predstavljaju naš proizvodni portfolio čija udobnost i funkcionalnost može zadovoljiti i najzahtevnije potrebe savremenog kupca. Prateći svetske trendove i tehnološki napredak u proizvodnji nameštaja, ulažemo značajna sredstva i energiju u cilju stalnog poboljšanja kvaliteta i stvaranja jedinstvenog pravca u dizajnu.

23. godine osluškujemo i pratimo potrebe svojih zadovoljnih kupaca, trudeći se da im izađemo u susret u svim potrebama i željama.

 Nijedna godina sa gubitkom, nijedan dan sa blokiranim poslovnim računom naša je preporuka za nove uspešne poslovne saradnje.

O našem uspešnom poslovanju govore hiljade zadovoljnih potrošača iz cele Srbije, koji čak i generacijski opremaju svoj životni prostor kod nas, preporučuju se sadašnjim i budućim generacijama potrošača.

Vaše je samo da poželite i zamislite, a na nama je da vaše želje i snove pretvorimo u realnost.

Očekujemo Vas!

Vaša Ceramica Lux!

%d bloggers like this: